Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نامه نیوز»
2024-05-05@12:51:22 GMT

ارزشمندترین برندهای دنیای خودرو در سال 2017/ عکس

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۳۳۶۸۸

ارزشمندترین برندهای دنیای خودرو در سال 2017/ عکس

در میان 100 برند پرارزش جهان، جایگاه دوم و سوم برتر در دنیای خودروها به برندهای لوکس بی‌ام‌و و مرسدس بنز تعلق دارد. تویوتا در سال 2017 همچنان موقعیت خود را به عنوان ارزشمندترین برند خودرویی جهان حفظ کرده است.

به گزارش نامه نیوز به نقل از "میل‌وارد برون"، در 12 سال گذشته این نهمین باری است که تویوتا در صدر جدول پرارزش‌ترین برندهای صنعت اتومبیل جهان قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطالعه که توسط موسسه تحقیقاتی میل‌وارد برون صورت گرفته ارزش برند 100 بنگاه اقتصادی برتر جهان را نمایش می‌دهد. داده‌های حاصل از مصاحبه‌های بیش از دو میلیون مصرف‌کننده در سراسر دنیا برای این تحقیق مورد استفاده قرار گرفته است. این موضوع که برندها چگونه و تا چه حدی با محصولاتشان روی مشتریان اثر می‌گذارند در ارزشمندی آنها اثر مستقیم دارد.

در میان 100 برند پرارزش جهان، جایگاه دوم و سوم برتر در دنیای خودروها به برندهای لوکس بی‌ام‌و و مرسدس بنز تعلق دارد. برندهای فناورانه در این لیست 100 پله‌ای تسلط زیادی از خود نشان می‌دهند و 54 درصد جایگاه‌ها را اشغال کرده‌اند.

رقابت بین بی‌ام‌و و تویوتا در سال‌های اخیر بسیار نزدیک بوده اما تاکنون خودروهای ژاپنی قدرت و کیفیت بیشتری را نشان داده و در جایگاه اول ایستاده‌‌اند.

با وجود اینکه تویوتا در جایگاه اول طبقه‌بندی خودرویی‌ها قرار می‌گیرد، روی برند سی‌ام در میان 100 برند ارزشمند جهان ایستاده است.

تویوتا: ارزش برند 28.6 میلیارد دلار

روی پله سی‌ام جدول صدتایی‌ها قرار دارد و نسبت به سال گذشته سه پله سقوط کرده است.

بی‌ام‌و: ارزش برند 24.5 میلیارد دلار

بی‌ام‌و نیز مانند رقیب سرسخت‌ژاپنی‌اش در مقایسه با سال قبل 8 پله سقوط نشان داده و روی جایگاه 35 از جدول کلی قرار می‌گیرد.

مرسدس‌ بنز: ارزش برند 23.5 میلیارد دلار

چندسالی است که مرسدس همین موقعیت را برای خود حفظ کرده و به عنوان سومین برند پرارزش بین خودرویی‌ها شناخته می‌شود. اما در جدول صدتایی‌ها این برند در سال 2017 حدود 4 پله صعود کرده که نشانگر فروش خوب و عملکرد بهترش در سال گذشته است.

فورد: ارزش برند 13 میلیارد دلار

فورد تغییر چندانی نسبت جایگاه قبلی‌اش نشان نمی‌دهد و روی همان پله 83 سال قبل ایستاده است.

هوندا: ارزش برند 12.1 میلیارد دلار

هوندا به عنوان پنجمین برند ارزشمند خودرویی ها در جدول کلی 8 پله سقوط کرده و در جایگاه 91 پرارزش‌های جهان قرار دارد.

نیسان: ارزش برند 11.3 میلیارد دلار

اما صدمین برند پرارزش جهان نیسان است. جایگاه این برند نسبت به سال قبل یک پله سقوط کرده است.

آئودی: ارزش برند 9.3 میلیارد دلار

این برند در میان 100 برند پرارزش جهان قرار نمی‌گیرد و نسبت به سال قبل یک پله سقوط نشان نمی‌دهد.

تسلا: ارزش برند 5.8 میلیارد دلار

تسلا کوشاترین برند این فهرست است. با این وجود در میان صدتای برتر قرار ندارد 32 پله از سال قبل صعود نشان داده و بالاتر از برندهایی مانند لندروور و پورشه قرار دارد.

لندروور: ارزش برند 5.5 میلیارد دلار

لندروور نسبت به سال قبل در جدول صدتایی‌ها 17 پله صعود نشان داده و در رده نهم ارزشمندترین برندهای خودرویی جهان قرار گرفته است.

پورشه: ارزش برند 5.1 میلیارد دلار

پورشه نیز با 16 پله صعود نسبت به سال قبل به عنوان دهمین برند پرارزش خودروهایی جهان شناخته می‌شود و همچنان در لیست برندهای ارزشمند جایی ندارد.

منبع: نامه نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namehnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نامه نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۳۳۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین

تین نیوز

طبق اعلام گمرک، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، از مجموع صادرات و واردات کشور هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و دو میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان چهار میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

همچنین صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار رسیده و تراز تجاری کشور بدون نفت در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی نیز در فروردین ماه سال جاری چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

این گزارش حاکی است؛ ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می دهد.

همچنین سه قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت و میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

عمده ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش، در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالاهای پتروشیمی سه میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می دهد.

لازم به ذکر است؛ در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده، اوره و میله های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

در خصوص واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری نیز اعلام شده که دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

در این میان ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار سه قلم عمده کالاهای وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده اند.

همچنین بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالاهای وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری هم ۱۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

طبق آنچه گمرک اعلام کرده، هفت کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند و میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسیده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نخستین پلتفرم هیبریدی الکتریکی در جهان توسط چری ساخته شد
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • (عکس) رونمایی رسمی از چری اومودا ۷
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • این برند لوکس چینی به میدان بازمی‌گردد | به دنبال تجسم آینده
  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است
  • تصویری غم‌انگیز از سقوط ارزش ریال + عکس
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین