Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - خودرو ها و تکنولوژي هاي برقي به سرعت در حال نزديک شدن به ما بوده و صنعت خودروسازي نيز با آغوش باز به استقبال آن ها رفته است.
در اين ميان افراد بسياري وجود دارند که به اين خودرو ها و تکنولوژي هاي وابسته به آن ها علاقه اي نداشته و نمي توانند با آن ها ارتباط برقرار کنند.
اما با اين حال و با توجه به شواهد موجود اين خودرو ها در ميان ما ماندني بوده و حتي تصميم دارند که رقيبان درون سوز خود را نيز از ميدان به در کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شايد براي شما نيز سوال شده باشد که در اين ميان چه بر سر خودروهاي قديمي درون سوز خواهد آمد؟ آيا اين خودروها همچنان مي توانند محبوبيت خود را حفظ کرده و با رقم هاي بالا به فروش برسند؟
به نظر مي رسد يکي از راه حل هاي ارائه شده براي اين خودروهاي کلاسيک به روز رساني آن ها و اضافه کردن فناوري هاي مدرن و قواي محرکه الکتريکي به آن هاست.
در ادامه با ما همراه باشيد تا يکي از مدل هاي قديمي فراري را که برخلاف ظاهر خود کاملا به روز و مطابق با تکنولوژي هاي جديد است به شما معرفي کنيم.

اين فراري 308 GTS سفارشي در سال 1976 يعني درست 42 سال پيش راهي جاده ها شده است. خودروي مورد نظر ما يک فراري کلاسيک معمولي نيست، زير کاپوت اين اتومبيل کلاسيک به کلي تغيير کرده است.
موتور 8 سيلندر خورجيني اين وسيله نقليه برداشته شده و قواي محرکه آن براي جابجايي از سه موتور تمام الکتريکي HPEVS AC-51 کمک مي گيرد. يک عدد باتري به ظرفيت 47 کيلووات ساعت در درون جعبه هاي آلومينيومي و فيبرکربني قرار گرفته و نيروي الکتريکي مورد نياز موتور خودرو را تامين مي کند.
با وجود تمامي تغييرات ايجاد شده اما جعبه دنده دستي 5 سرعته خودرو در جاي خود باقي مانده و تمامي نيروي الکتريکي توليد شده توسط موتورهاي HPEVS AC-51 را به چرخ ها منتقل کرده و سبب حرکت رو به جلوي خودروي مي شود.
به طور قطع تغيير موتور تاثير منفي بر روي عملکرد اين فراري کلاسيک نذاشته و خودرو مي تواند با حداکثر توان به سرعتي در حدود 300 کيلومتر بر ساعت برسد.
براي تبديل قواي محرکه به يک مدل الکتريکي و در حين حفظ کارايي خودرو تلاش بسيار زياده شده و مهندسان خودروسازي زمان زيادي را براي اين خودروي قرمز رنگ صرف کرده اند.
به عنوان نمونه سيستم تعليق خودرو از فنر لول هاي QA1 کمک گرفته و عملکرد خود را ارتقاء داده است. به اين ترتيب سيستم تعليق و فنربندي اين فراري حتي بهتر از گذشته مي تواند يک راحتي و هدايت پايدار را براي سرنشينان و راننده اين وسيله نقليه فراهم آورده و ضربات ناشي از جاده و لاستيک ها را به حداقل برساند.
از ديگر قطعات اضافه شده به خودرو مي توان به ترمزهاي جيرو ديسک، چراغ هاي ال اي دي، تبديل سپر يورو و چرخ هاي 18 اينچي اصل کارخانه BBS که متعلق به فراري 360 است اشاره کرد.

همچنين طراحان اين فراري تصميم گرفته اند که موتور آن را در قسمت جلويي خودرو قرار داده و نيروي موتور را مستقيما به چهار چرخ انتقال دهند. در داخل خودرو نيز روند بازسازي همچنان ادامه داشته و کابين اين وسيله نقليه به صورت کامل با استفاده از چرم مشکي رنگ و با کيفيت ايتاليايي ترميم شده است. يک عدد سرعت سنج سفارشي الکتريکي و به همراه يک تاکومتر (دورسنج موتور) نيز در درون اتاقک خودرو به چشم مي خورد.
به نظر مي رسد ايده سقف تارگا براي اين فراري 42 ساله بسيار مناسب بوده و مي تواند تلاش هاي فوق العاده گروه سازنده بر روي قسمت هاي بيروني و دروني خودرو (از جمله کار بر روي بدنه و رنگ آن) را به خوبي نشان دهد. با توجه به ظاهر سالم و تميز اين فراري به نظر مي رسد که وسواس خاصي در طول پروژه به روزرساني و ارتقاء آن صورت گرفته است.

بسياري از طرفداران کمپاني فراري معتقد اند تجهيز محصولات اين توليد کننده به قواي محرکه الکتريکي، خيانتي بزرگ بوده و سبب کاهش محبوبيت اين خودروساز ايتاليايي و افت عملکرد محصولات بي نظير آن مي شود. اما به نظر مي رسد اين فراري 308 GTS سفارشي يک استثناء بوده و حتي مي تواند بر تعداد طرفداران اين توليدکننده ايتاليايي بيافزايد.
اين فراري الکتريکي سفارشي در حراجي حراجي بارت-جکسون در اسکاتس ‌ديل آريزونا به فروش خواهد رسيد. بنابر اطلاعات بدست آمده تاکنون هيچ خريداري اين خودرو را رزرو نکرده و هيچ قيمت پايه اي براي آن وجود ندارد. بنابراين بايد منتظر ماند و ديد کدام خريدار خوش شانس مي تواند با يک بهاي اندک اين خودرو را از آن خود کند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۴۸۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه تاکسی داران از تاکسی های گرانقیمت برقی

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، شرکت کرمان موتور، طی فراخوانی از تاکسیرانان تهران، شرایط ثبت نام در طرح نوسازی تاکسی فرسوده با تاکسی برقی شرکت کرمان موتور را اعلام کرد.
براساس این طرح، قیمت تاکسی برقی کرمان موتور، معادل یک میلیاردو ۳۲۵ میلیون تومان بوده، اما مبلغ ۲۵ میلیون تومان بعنوان تخفیف نقدی، برای متقاضیان درنظر گرفته شده است. متقاضیان همچنین می‌توانند از تسهیلات ۶۰۰ میلیونی شرکت کرمان موتور یا تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومان صندوق کارآفرینی امید، استفاده نمایند.
حسن کریمی سنجری، مدیرطرح خودرو‌های برقی وزارت صمت،فروردین امسال با اشاره به امضای چند توافقنامه برای جایگزینی تاکسی فرسوده با تاکسی برقی، توضیح داد براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده  از سوی وزارت صمت و مذاکراتی که با شرکت تاکسیرانی تهران انجام شده در نظر داریم بین ۸ تا ۱۰ هزار خودروبرقی در قالب توافقنامه واگذاری از طریق شرکت خودروساز به متقاضیان واگذار کنیم. تاکنون چند شرکت توافقنامه مذکور را امضا و چند شرکت نیز به زودی آن را امضا می‌کنند.
متن شهروند خبرنگار ما:

تاکسی هایی با قیمت میلیاردی به تاکسیران ارائه شده که قسط ماهی ۲۰ میلیون تومانی در توان کدام تاکسیران است . لطفا کزارشی در این مورد تهیه کنید . باتشکر .

دیگر خبرها

  • به نظر شما آینده فراری 350 چگونه خواهد بود؟ (عکس)
  • پیک موتوری برقی در راه بازار تهران
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H۶
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس
  • شتاب فراری برای عرضه مدل‌های جدید
  • (تصاویر) این خودروی چینی به جنگ تسلا می‌رود
  • دنیای فیزیک در آستانه یافتن تک‌قطبی‌های مغناطیسی؟
  • این برند لوکس چینی به میدان بازمی‌گردد | به دنبال تجسم آینده
  • گلایه تاکسی داران از تاکسی های گرانقیمت برقی
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار