Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@10:43:47 GMT

تحول در دنیای خودرو با پیکاپ‌های برقی

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۷۰۲۹۹

تحول در دنیای خودرو با پیکاپ‌های برقی

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، قوانین سخت‌گیرانه کشورهای اروپایی و بعد از آن دستورالعمل فدرال آمریکا، شرکت‌ها را مجبور به تغییر رویه کرده است. برخلاف تصور این شیوه جدید به مذاق مشتریان هم خوش آمده است. به خصوص طی یکی دو سال اخیر با معرفی پیکاپ‌های برقی، گزینه‌های خرید خودرو https://bama.ir/car افزایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اطلاعاتی در دست است که نشان می‌دهد در حالی که از ابتدای سال جاری میلادی حجم بازار خودرو در اروپا به میزان ۲۰ درصد کاهش پیدا کرده، اما سهم بازار مدل‌های برقی تنها در سه ماهه ابتدایی ۶۴ درصد رشد داشته است. از ابتدای سال جاری میلادی تا امروز حدود ۸۵۰ هزار خودرو در اروپا به فروش رسیده که ۱۱۵ هزار دستگاه از آن‌ها به پیشرانه تمام الکتریکی و هیبریدی شارژی مجهز هستند. این یعنی ۱۳.۶ درصد از کل خودروهای فروخته شده در اروپا از نوع برقی و هیبریدی شارژی بوده‌اند، این رقم در مدت مشابه سال قبل فقط ۶.۵ درصد بوده است.

جالب آن که بدانید براساس اخبار خودرو https://bama.ir/news در رسانه‌های جهانی آمار کل فروش خودروهای برقی در بازار اروپا از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۲۰ کمی بیشتر از ۹۰۴ هزار دستگاه بوده است. در این مدت بیشترین سهم از فروش خودروی برقی در اروپا، به رنو با سهم ۱۶.۳ درصد اختصاص داشته است. پس از رنو تسلا با سهم ۱۲.۱ درصد، هیوندای با سهم ۶.۶ درصد، فولکس‌واگن با سهم ۶ درصد، پژو با سهم ۵.۲ درصد و فورد با سهم ۴.۹ درصد در رده‌های بعدی قرار می‌گیرند.

اما اکنون در اتفاقی خیره‌کننده شاهد ظهور سبک جدید خودروهای برقی این‌بار در کلاس پیکاپ‌ها هستیم. به عبارت دیگر، سلیقه مشتریان برای استفاده از خودروهای برقی به سمت محصولات کار و تجاری مانند وانت هم گرایش پیدا کرده است. اگرچه بسیاری از شرکت‌ها در حال توسعه پیکاپ‌های برقی هستند، اما بازارهای جهانی در انتظار ورود ۷ مدل منحصربه‌فرد هستند که به تعبیری یک انقلاب در کلاس خود به حساب می‌آیند.

۱ - آتلیس XT

شرکت نوپای Atlis Motor Vehicles که در آریزونای آمریکا واقع شده، جدیدترین محصولش که XT نام دارد را با یک پلتفرم پیچیده معرفی کرده است. گفته می‌شود زیرساخت‌های فنی این خودرو به‌گونه‌ای طراحی شده که امکان نصب ۴ موتور برقی نیز روی آن فراهم آمده است. شرکت می‌گوید مدل پایه این خودرو با یک بار شارژ می‌تواند چیزی حدود ۴۸۰ کیلومتر پیمایش داشته باشد. مدل میانی XT با دامنه ۶۵۰ کیلومتری عرضه خواهد شد. البته ویرایش نهایی آن با یک دامنه پیمایشی خیره‌کننده ۸۰۰ کیلومتری نیز تدارک دیده شده است.

۲ - بولینگر B۲

اگر احساس می‌کنید تسلا سایبرتراک از نظر طراحی خودروی عجیبی است، باید یک بار دیگر نگاهی به خودروی B۲ از مهندسان میشیگانی شرکت Bollinger بیاندازید. این شرکت سبک جدیدی از خودروهای پیکاپ را معرفی کرده است. بر این اساس بولینگر به جای آن که صرفاً یک پیکاپ باری را معرفی کند این بار سراغ یک خودروی دو کابین با شاسی کاربردی رفته است. به عبارت دیگر این خودرو می‌تواند برای هر نوع شغل به صورت سفارشی طراحی شود. از یدک‌کش و بالابر گرفته تا آمبولانس و حتی خودروهای نظامی. دو موتور برقی این خودرو می‌تواند ۶۱۴ اسب‌بخار قدرت تولید کند.

۳ - لردزتاون Endurance

لیست گزینه‌هایی که مدعی رقابت با تسلا سایبرتراک هستند با جدیدترین محصول لردزتاون پر و پیمان شده است. مدل اندورنس دارای دو موتور برقی روی هر محور است که در مجموع ۶۰۰ اسب‌بخار قدرت تولید می‌کند. با این خروجی است که شتاب صفر تا صد ۵.۵ ثانیه‌ای برای آن ثبت شده است. نکته حیرت‌انگیز درباره پیکاپ برقی لردزتاون قابلیت حمل ۲.۷ تن بار است. اگرچه میزان پیمایش ۴۰۰ کیلومتری در ظاهر دامنه چندانی برای یک خودروی برقی به حساب نمی‌آید ولی این پیمایش برای یک خودروی کار و تجاری مناسب است.

۴ - فورد F۱۵۰ Lightning

معرفی فورد F۱۵۰ برقی، بهترین خبر برای خریداران پرفروش‌ترین پیکاپ بازار آمریکا بود. خبر خوب درباره پیکاپ جدید فورد آن است که قیمت خودرو https://bama.ir/price در نسخه پایه آن فقط ۴۰ هزار دلار اعلام شده است. این خودرو با پیمایش حدود ۵۰۰ کیلومتری می‌تواند صفر تا صد را ۴.۵ ثانیه طی کند. فورد F۱۵۰ لایتنینگ یکی از گزینه‌های اصلی تبدیل شدن به بهترین خودروی بازار آمریکای شمالی است. چراکه تمام مدل‌های اولیه پیش‌فروش آن به اتمام رسیده‌اند. بد نیست بدانید بهترین ویرایش این خودرو می‌تواند با دو موتور برقی خود ۵۶۳ اسب‌بخار قدرت و ۱۰۵۱ نیوتن‌متر گشتاور تولید کند.

۵ - ریویان R۱T

شاید آن اوایل که اسم شرکت آمریکایی Rivian مطرح شده بود، کمتر کسی تصور می‌کرد که روزی این برند تبدیل به رقیب شماره یک تسلا شود. ریویان پیش از این هنر خود در عرصه خودروهای برقی را با شاسی‌بلند R۱S نشان داده بود. پیکاپ برقی R۱T با طراحی مدرن مجهز به چهار موتور برقی است که هر کدام ۲۰۰ اسب‌بخار قدرت تولید می‌کند. پکیج‌های مختلف باتری‌های این خودرو می‌تواند دامنه پیمایش ۳۷۰، ۴۸۰ و ۶۵۰ کیلومتر را فراهم کند. به لطف فناوری جدید شارژ، باتری‌های آن طی تنها ۳۰ دقیقه برای پیمودن ۳۲۰ کیلومتر شارژ می‌شود.

۶ - جی‌ام‌سی Hummer EV

احیای نام هامر برای دوست‌داران این شاسی‌بلند یک اتفاق خیره‌کننده بود. البته بازگشت هامر به دنیای خودرو با تغییرات بزرگی همراه بوده است. نخست آن‌که این خودرو به جای ساختار یک شاسی‌بلند در قالب یک پیکاپ عرضه می‌شود. نکته بعدی اینکه هامر دیگر یک برند نخواهد بود و اکنون به‌عنوان یک مدل از برند GMC به حساب می‌آید. این خودرو شامل سه موتور برقی است که به صورت ترکیبی ۱۰۰۰ اسب‌بخار قدرت و ۱۵۶۰۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. با باتری‌های ۳۵۰ کیلوواتی هامر برقی طی ۱۰ دقیقه شارژ می‌توانند برای پیمایش ۱۶۰ کیلومتری آماده شوند.

۷ - تسلا CyberTruck

سایبرتراک جنجالی‌ترین پیکاپ برقی بازار خواهد بود. بحث‌برانگیزترین محصول تسلا شکل و شمایلی شبیه به خودروهای موجود در فیلم‌های علمی- تخیلی دارد. شرکت می‌گوید سایبرتراک در سه تیپ یک، دو و سه موتوره به دست مشتریان می‌رسد. شرکت هنوز ریز اطلاعات فنی مربوط به مدل‌ها را اعلام نکرده است ولی تا این لحظه می‌دانیم که در بهترین مدل می‌تواند با یک بار شارژ چیزی حدود ۸۰۰ کیلومتر پیمایش داشته باشد. شتاب صفر تا صد مدل‌های پایه و نهایی بین ۴.۵ تا ۲.۹ ثانیه متغیر است. البته خبر بد این است که سرعت نهایی آنها بیش از ۲۱۰ کیلومتر بر ساعت نخواهد بود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5245176

منبع: مهر

کلیدواژه: خودروی برقی صنعت خودروسازی کسب و کار سایپا واحد صنعتی لوازم خانگی گروه خودروسازی سایپا مهاجرت استخدام آزمون آیلتس بیمه تکمیلی بهداشت دهان و دندان بیمه فروشگاه های زنجیره ای هلدینگ اقتصادی بیمه عمر خودرو می تواند خودروهای برقی اسب بخار قدرت موتور برقی پیکاپ ها مدل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۰۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قابلیت جدید تسلا سایبرتراک؛ قفل دیفرانسیل فعال خواهد شد

تسلا سایبرتراک پنج ماه پیش وارد بازار شد، اما بسیاری از ویژگی‌های یک پیکاپ مدرن را در اختیار خریداران خود قرار نمی‌داد. تسلا به مرور زمان و پس از به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری، این ویژگی‌ها را در اختیار خریداران پیکاپ تسلا قرار می‌دهد. جدیدترین ویژگی تسلا سایبرتراک، فعال‌سازی قفل دیفرانسیل به همراه برخی قابلیت‌های آفرودمحور دیگر است که به مالکان اجازه می‌دهد تا با این خودرو به ماجراجویی بپردازند.

به گزارش دیجیاتو، ویژگی‌های جدید تسلا سایبرتراک از طریق حالت جدید آفرود قابل دسترسی هستند که توسط به‌روزرسانی نرم‌افزاری به این پیکاپ اضافه شده است. این به‌روزرسانی قابلیت حرکت روی سنگ‌ها، شن، برف عمیق و ماسه را بهبود می‌بخشد. مدل‌های دوموتوره و تمام چرخ محرک یک قفل دیفرانسیل مرکزی خواهند داشت، در حالی که مدل‌های سه موتوره دو قفل دیفرانسیل مستقل برای محور جلو و عقب خودرو دارند. در مدل‌های سه موتوره، قفل دیفرانسیل عقب به صورت پیش‌فرض با ورود به حالت آفرود روشن می‌شود.

قابلیت‌های جدید اضافه شده به تسلا سایبرتراک

قابلیت دیگری که به تسلا سایبرتراک اضافه شده است، Trail Assist نام دارد. این قابلیت مدیریت سرعت خودرو را روی سطوح ناهموار برعهده می‌گیرد تا راننده بتواند تمامی تمرکز خود را روی فرمان‌دهی و حرکت خودرو متمرکز نگه دارند. حالت جدید Baja نیز به پیکاپ تسلا اضافه شده است. هنگامی که راننده دستیار کنترل پایداری خودرو را روی حالت حداقل تنظیم می‌کند، حالت Baja تعادل و هندلینگ خودرو را بهبود می‌بخشد. این حالت برای صعود از تپه‌ها و فرود از آن‌ها بسیار مفید واقع خواهد شد.

تسلا در به‌روزرسانی جدیدش، قابلیت تنظیم تطبیقی سیستم تعلیق را نیز برای پیکاپ سایبرتراک در نظر گرفته است. این قابلیت به پیکاپ تسلا کمک می‌کند تا در سطوح لغزنده عملکرد بهتری داشته باشد. در نهایت آخرین قابلیت جدید پیکاپ تسلا، Cvber Tent نام دارد. همان‌طور که می‌توان از نام این قابلیت حدس زد، با فعال‌سازی آن کابین تسلا سایبرتراک به سطح صاف تبدیل می‌شود تا سرنشینان بتوانند کف خودرو بخوابند. این قابلیت چراغ‌ها و پریز‌های برق درونی خودرو را نیز برای استفاده کاربران فعال نگه می‌دارد. این اطلاعات توسط اکانت تسلا در شبکه اجتماعی X منتشر شده‌اند و به زودی از طریق آپدیت در اختیار کاربران قرار خواهند گرفت.

دیگر خبرها

  • ۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • تخصیص ارز برای واردات تاکسی‌های برقی از سوی بانک مرکزی
  • تخصیص ارز تاکسی‌ های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • شهردار تهران: تخصیص ارز واردات ۲ هزار خودرو برقی توسط بانک مرکزی صورت می گیرد
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • (تصاویر) رونمایی چینی‌ها از تسلا سایبرتراک فیک!
  • قابلیت جدید تسلا سایبرتراک؛ قفل دیفرانسیل فعال خواهد شد
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار